Centrale verwarming

Installateur centrale verwarming

Als installateur van centrale verwarming in de regio Antwerpen werkt Brati met kwalitatieve merken, om ervoor te zorgen dat u nog jaren van uw installatie kan genieten. Zo passeren ATAG, Junkers, Weishaupt, Tisun en Sanutal regelmatig de revue. 

Zonneboilers

Met een zonneboiler geniet u van de natuurlijk energie die de zon voortbrengt. Dankzij de installatie van een zonneboiler (in combinatie met een zonnecollector) geniet u van een verminderde kost op uw energie factuur en kan u gedurende 4 à 6 maanden genieten van gratis warmte!

Brati is sinds kort ReSCERT-gecertifieerd installateur voor zonneboilers met groot voordeel dat u kan genieten van de premies uitgegeven door de overheid en/of netbeheerder. We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en bijkomende premies bij de installatie van uw zonneboiler.

Vloerverwarming

Vloerverwarming kan perfect gecombineerd worden met een zonneboiler en is misschien zelfs de ideale combinatie. Dit  type verwarming zorgt voor een zeer aangename warmte in huis die zich gelijkmatig verspreidt en op zeer lage temperatuur kan werken.

Centrale verwarming

Bent u op zoek naar een installateur voor uw centrale verwarmingsinstallatie? Bij ons kan u terecht voor het onderhoud, herstelling en plaatsing van uw condenserende verwarmingsketel.

 

Offerte aanvragenBijlage toevoegen


Realisaties centrale verwarming